JOC DE CRITIQUES

CERCA, LLEGEIX, MIRA I CRITICA

DINASTIA

La moderna versió d'una sèrie dels 80.

Només hi ha una frase per descriure a aquesta família: Els Carrington intenten ser estridents en un entorn luxós, sense ni una mica d'humanitat i amb moltes traïcions pel mig. Un drama, amb un toc d'intriga i molts assassinats, és el que fa que aquesta sèrie et tingui davant de la pantalla. En el primer episodi ja trobem conflictes, tractant-se principalment, de Fallon, la filla del multimilionari Blake Carrington, i de la seva nova madrastra, Cristal.

El típic en una dinastia, és que la filla hereta l'empresa d'el pare, però en aquesta nova trama, la Cristal s'interposa, per quedar-se així amb el lloc de directora, deixant a Fallon a l'marge de l'empresa. Una sèrie que relata el dia a dia d'una família boja, però al seu torn amb una gran fortuna, potser és l'interessant, personalment les trames de misteri i la baralles entre madrastra i filla són el que em van enganxar, en cada episodi es revela poc a poc el misteri de l'assassinat de Matthew, l'antic amant de Cristal. Al seu torn, Fallon intenta destruir la relació de Cristal amb el seu pare, formant una nova empresa amb un antic amic Jeff Colby, ex-agent i ex-empleat de l'empresa de Balke.

Cristal té un passat fosc que Blake no ha descobert, però el seu majordom sí, però això no és tot, en aquestes dues temporades han anat sorgint noves trames, i nous assassinats, i encara queden molts mes. Es nota que és una sèrie actualitzada: estirades de cabells, plantofades amb la mà oberta (un gest de complicitat amb la Dinastia original), accidents que mai ho són, etc. A que esperes per veure-la, a mi m'ha atrapado.

Que vols veure avui?

COLABORACIONS

Amb la colaboració de DinaHosting.com i Wapps.cat

Saber Més